Úvod II
  

Čas neskutečně letí a tak je to už více než rok, co jsem tu uveřejnil první článek s poměrně trefným názvem Úvod. Je tedy čas na alespoň malé bilancování. za ten rok se mi podařilo sepsat a uveřejnit okolo padesáti článků. Alespoň některé z nich si našly své čtenáře, jak ukazuje statistika, a to mě těší. Můj původní plán s těmito stránkami byl mnohem větší, ale jak to bývá - člověk míní ... Každopádně bych rád i v budoucnu zachoval alespoň tuto frekvenci článků a zaměřoval se víc na praktické stránky testování.

Musím říct, že jsem doufal, že v roli autora článků nezůstanu osamocen. Bohužel se nenašel nikdo, kdo by byl ochotný se zde podělit o své zkušenosti a názory. To mě mrzí. Celkově se dá říct, že navzdory poměrně slušné čtenosti, je zpětná vazba slabá. Rád bych tedy poděkoval vám všem, kteří jste si našli čas a napsali mi svůj názor na tyto stránky. 

Jedním z cílů, které jsem při zakládání těchto stránek měl, bylo vytvoření místa, kde by si testeři mohli vyměňovat znalosti a zkušenosti. Je zřejmé, že tento cíl jsem nesplnil a ani se jeho splnění nepřiblížil.

Nicméně jsem rád, pokud se vám články na těchto stránkách líbí nebo vám například v něčem byly nápomocné. A stále platí, že uvítám jakoukoli formu spolupráce při vytváření těchto stránek.

Na závěr bych rád upozornil na anketu, která je v levém dolním rohu stránek. Její otázka směřuje k tomu, zda si myslíte, že má smysl (nebo spíše zda byste chtěli) uspořádat jakési neformální setkání testerů. Prostě jen si popovídat nad společným zájmem a náplní práce. 

 

Nejbližší události


Testování software, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting